15 de maig del 2011

Potosí

---
English version
---

Arribem a la ciutat més alta del món (4070m) passada la mitjanit. Agafem un taxi fins al Hostal La Casona que ens l’han recomanat. Una casa senyorial amb tres patis interiors i moltes habitacions. La nostra habitació per 3 persones ens costa 45 Bolivians per persona amb esmorzar inclòs. Hi ha coses més econòmiques, però desprès del tour i del bus, ja està bé una mica de confort, no?
Pel matí passegem per la ciutat, es diumenge i hi ha molta activitat. Ens trobem amb les proves de vall i musica que fan els alumnes d’una escola per preparar-se les festes de la patrona de Potosí el diumenge vinent.
Mengem al mercat i continuem donant tombs per la ciutat. A mitja tarda ens apuntem a veure el documental: El minero del Diablo, que explica la vida dels miners Potosins. Sopem amb una noia francesa i un company d’habitació seu.
Al matí següent ens decidim a fer la pujada al Cerro Rico 4900m, la fem amb l’Ana (Albacete) que hem conegut al hostal però resulta que ja ens havíem creuat per la Patagònia...
Veiem mines abandonades i mines que encara estan buscant i buscant d’una manera bastant manual.
La pujada ens deix morts. L’altura es nota molt quant fas exercici, aquí dalt està bé ser sedentari.



Descansem al tornar i anem a sopar i a prendre uns Fernets amb cola.
El dimarts visitem el Museo de la Moneda de Potosí de bon matí. És un dels més importants de sud Amèrica. Et pots fer una idea de la quantitat de plata que van treure de Potosí...
Per la tarda agafem un bus cap a Sucre.

Algunes Fotos
2011-05-Potosí (BOL) https://photos.app.goo.gl/QQzowejW7zRmRwJ9A

1 comentari:

  1. Hola, hola,

    Vaja, no es veu ni un arbre a molts quilòmetres i a més sembla que fa bastant fred, oi? Menys mal que fa solet.

    Me'n vaig corrent a llegir l'altre post.

    Petonets!!!!!!!!!!!

    ResponElimina