30 d’octubre del 2010

Fraser Coast

---
English version
---

Rainbow beach es un poblet costaner molt petit i tranquil a la punta sud de Fraser Island amb backpacker’s preparats per fer de camp de recuperació de les excursions a l’illa.

Per poder fer l’excursió amb 4x4 i acampada a l’illa, he d’assistir a una mena de xerrada a on es fan grups de 8 (per a cada cotxe) i s’explica les normes del Parc Natural.

Al meu grup (A-Team!) som 4 escoces@s, tres angles@s i jo. Aquests són els companys amb qui passaré els propers tres dies per Fraser Island.

Al matí següent sona el despertador molt aviat per poder esmorzar i poder fer el check out abans de les 7:30, hora que hem d’estar llestos per començar a preparar tot el material que ens emportarem amb el 4x4. Tendes, menjar, aigua, begudes, utensilis... tot ok. Llestos per marxar!





Desprès d’unes explicacions tècniques de com conduir sobre arena tova, i com evitar fer malbé el cotxe anem a agafar el Ferry cap a Fraser.

Fraser és una gran illa de sorra on hi pots trobar boscos tropicals, llacs d’aigua de pluja i molts microorganismes que s’han adaptat a les condicions de l’aigua. El primer que visitem és el Lake McKenzie, un llac d’aigua mineral sobre sorra de silici i envoltada per un bosc tropical molt espectacular. Banyar-te amb aquest llac ha sigut com fer-ho a un llac d’alta muntanya però amb la temperatura de l’aigua adequada...



Desprès de menjar-nos uns entrepans, fem ruta entremig dels boscos tropicals fins a la platja, on
busquem zona d’acampada i acampem. Preparem el sopar abans de fer-se fosc i sopem al costat de la platja amb una bona cervesa fresca.

L’endemà al matí condueixo el 4x4 del A-team!! Visitem el raconet d’Eli Creek, un bon lloc per banyar-se amb aigua dolça al costat de la platja. Maheno Shipwreck és el següent punt on parem, un vaixell que van fer servir de diana a la segona guerra mundial, i allí s’ha quedat... Anem a dinar al llac de Allom, aigua amb molta mes vida que la del McKenzie i molts microorganismes, tortugues i rodejat de bosc tropical... Knifeblade SandBlow, unes dunes gegants i Indian Head, una de les poques formacions rocoses de l’illa per acabar tornant al campament per preparar el sopar.



Pel matí m’aixeco ben aviat. Tinc sorra per totes les parts del cos. Desprès d’esmorzar, recollim el campament i anem al llac Wabby, entre dunes i bosc... i anem fent camí per agafar el ferry cap a Rainbow Beach.

Repesada al 4x4, i dutxa amb 3 o 4 repesades de sabó... i desprès de fer una migdiada, m’enfilo al parc de Carlo SandBlow per veure-hi la posta de sol...
Llestos per anar més cap al nord!

Algunes Fotos

2 comentaris:

  1. i els iaios amb els peus a l'aigua? jeje
    quin munt de sorra que hi ha en aquesta illa, no m'extranya que n'anessiu plens.
    que vagi bé el camí cap al nord.
    petons, la mama

    ResponElimina
  2. Hola, hola,

    Apa, quin paisatge!!!!!!!! M'han agradat moltíssim les fotos. Això de conduir per sobre la sorra ha de ser una passada.

    Petonets i bon viatge cap al nord!!!!!!

    PD.- Respecte al meu cosí, ja em diràs alguna cosa si vols.

    ResponElimina