4 de novembre del 2010

Capricorn Coast

---
English version
---

De Rainbow Beach a Agnes Water en unes quantes hores... M’allotjo en un Backpacker’s molt acollidor... bungalows, piscina, dvd room, cuina molt equipada, etc... Pel•lícula i cap a dormir.

Pel matí següent faig un altre curs de surf, les onades són molt bones per practicar això de pujar-se a la taula de surf. No hi han fotos...

Per la tarda agafo una bicicleta del Backpacker’s i m’arribo a Seventeen seventy, lloc on el Capità Hook va fer la seva segona parada a Austràlia al 1770... Lectura i musica a la bora de la platja i sopar abans d’agafar un autobús que hem deixa a Rockhampton a les 12 de la nit...



I l'Scott (Austràlia) del Couchsurfing hem passa a recollir per l’estació de busos.

M’explica com desplaçar-me per la ciutat i em recomana el jardí botànic abans de dormir a l’habitació de convidats... Habitació individual de nou!

Pel matí hem dutxo, entro el gat i tanco la porta del jardí del darrera i vaig caminant fins a la Art Gallery de Rockhampton on m’hi passo una bona estona.



Desprès continuo la caminada cap al jardí botànic... fa un sol esplèndid!

Resulta que a part del jardí, hi ha un petit zoo gratuït dins del jardí... Puc veure els primers Cangurs, Koalas, Cocodrils, etc...



El Jardí botànic és gegant i està dividit en varies parts de diferents èpoques. Molt recomanable.

Torno a casa el Scott, i quant torna de la feina, anem a donar un tomb amb cotxe, comprar unes sidres i alguna cosa per menjar.... Pizza.

Dimecres és el dia que els germans i amics del Scott queden per jugar a cartes a casa l’Scott. Jo m’apunto! A més hi ha partit de la selecció d’Austràlia de criquet!!!



L’endemà volia fer una excursió per un parc natural de la bora, però plou... així que dormo fins tard... L’Scott te que treballar a partir de les 12, o sigui que ens despedim i m’explica com puc mirar una pel•lícula amb el seu sistema modern de audio-video...

Fins les 5 m’estic per casa l’Scott mirant com plou a bots i barrals... i agafo el últim autobús local fins l’estació d’autobusos.... On com que continua plovent em refugio en un McDonals del costat... a més és l’únic lloc amb wifi gratuïta!

I a les 12 de la nit passa l’autobús... pròxima parada Airlie Beach


Algunes Fotos

1 comentari:

  1. Hola, hola,

    A la teva mare potser no li agrada Austràlia però a mi m'encanta tot el que veig a les fotos. Això del Backpackers es molt bonic i suposo que deu estar bé de preu.

    Petonets i a continuar amb molts ànims!!!!

    ResponElimina