24 d’octubre del 2010

Gold Coast

---
English version
---

Ja he arribat a Austràlia!!!

Aterro a de bon matí... Cafè i a buscar algun autobús local cap a Burleigh Heads que es on m’he de trobar amb la Hinu (Nova Zelanda) del Couchsurfing. Arribo quant els seus nens se’n van cap a l’escola que tenen just a 500m de casa. La Hinu s’ofereix a anar a passejar per el parc natural de Burleigh Heads desprès de la dutxa (necessària en el meu cas). M’ha ofert l’habitació de la seva filla que està de campaments uns dies, habitació individual!

Cafè “take away” a la platja de Burleigh amb vistes llunyanes a Surfers Paradise... una zona turística amb edificis alts, tendes, restaurants, sales de festa i surfistes.
El parc natural és molt espectacular tenint amb compte que hi ha molta part d’aquesta part de la costa molt edificada (però sempre intentant preservar dunes i espais característics).



Per la tarda descanso del vol a casa la Hinu, i cap el vespre hem porta a donar un tomb a Surfers Paradise, on sopem. Força turístic.

L’endemà de bon dematí anem a buscar la Anja (Austria) a l’estació de tren... una altre Couchsurfer! I desprès de deixar la maleta a casa la Hinu, anem a visitar Tweed Coast, un bosc i unes platges que semblen que estiguin en alguna illa abandonada, i que realment estan enganxades a urbanitzacions de poc impacte i molts diners (suposo)... I desprès anem a veure una part del parc natural de Springbrooks, bosc Tropical amb rierols per tot arreu.



Al vespre anem a fer una barbacoa a la platja amb el grup de Couchsurfers de la zona...
De bon mati la Anja i jo agafem les bicis i anem fins a Surfers Paradise per un curs d’iniciació al surf. Ei!!! Amb una hora i ja m’he vist de peu sobre una taula de surf!

I bicicleta per la costa de nou... fent paradetes per remullar-se a les zones autoritzades senyalades per dos banderes grogues i vermelles. A banda de observar totes les famílies fent barbacoes a les zones equipades i gratuïtes que estan repartides per tota la costa.

Per la tarda la Hinu ens porta a Brisbane a veure un concurs de ball de hip hop que fan a un parc amb auditori. És divertit, però a mig concurs decidim donar una volta per la ciutat de nit.

El diumenge la hinu ens volia portar a un altre parc natural, però prefereix quedar-se a estudiar. Ens deix el cotxe per anar-hi nosaltres solets.
Així que desprès de 5 mesos de no conduir, ho faig amb un amb canvi automàtic (que no n’havia conduit mai), i anem cap a Tamborine National Park.

Visita a Tamborine vilatge, i caminada per el Witches Chase Track, un altre genial bosc tropical!



Al vespre anem a la platja on hi ha trobada de percussionistes i equilibristes.

I al matí següent hem despedeixo de la Hinu, i els seus fills i autobús en direcció nord.

Algunes Fotos (o bé a fotos.elviatgedelsergi.com)

3 comentaris:

  1. ei!!! i la foto a dalt de la taula de surf a la cresta de l'onada? jejeje.
    ostres quins arbres més impressionants, que no els ensenyin massa o aniran les serradores i nyac, sansefos.
    ja en teníem ganes de veure't per Austràlia per ara sembla com estar a Salou o Benidorm al costat de les muntanyes de prades o la fageda, oi? bé tot méssss gran.
    apa segueix voltant i retratant,`i vigilant que les coses no estan massa tranquil•les per aquest cantó de planeta...
    una abraçada, la mama

    ResponElimina
  2. Hola, hola,

    M'encanten les fotos i la teva mare diu que s'assembla a Salou o Benidorm? Doncs serà pels arbres i els parcs naturals. En fin, m'alegro de que ja estiguis a Austràlia i m'agradaria veure una foto fent surf. En tot cas, ja he vist la taula de surf que fa de bústia, "algo es algo".

    Petonets!!!!!!!

    ResponElimina
  3. ostres sempre tens contactes per tot arreu. No se com to fas. que be que t'ho passes.
    ton pare que t'enveige.
    jordi

    ResponElimina