12 d’octubre del 2010

Hyuga i Beppu

---
English version
---

Post que forma part del Monogràfic de Japó

Arribo a Hyuga sobre les 21h... i la Sally m’espera a l’estació per anar a prendre alguna cosa amb un altre couchsurfer, el Gianni (Sicília) que dorm a una altre casa. Portem la maleta a casa seva i sortim de festa amb una colla d’amigues i amics japonesos.
I acabo rebentat. Dormo com un nen.

L’endemà dinem a casa la Sally i per la tarda anem a la platja a provar de surfejar... Hyuga es veu que es un paradís pel surf. Almenys hi ha 100 surfers a la platja per excel•lència i una bona col•lecció de furgonetes surferes!







La remullada ens fa agafar gana per anar a sopar amb un Ramen i uns dumplings! I a dormir aviat.

Esmorzo amb la Sally i tren direcció Beppu, capital dels onsens... i a remullar-me una mica mes, ara amb aigua a 42 graus.

M’allotjo a un hostel amb onsen, i hem retrobo per casualitat amb el Gianni. Vaig a fer una volta pels onsens tradicionals i faig un bany al més autèntic, el Takegawara Onsen.




Vaig a sopar amb el Gianni Tempura de pollastre, i tornem passejant pel barri de locals per gent de negocis japonesos (amb senyores de companyia). I torno a fer un bany al hostel abans d’anar a dormir.

L’endemà dono un tomb per la platja, dino ramen i vaig cap agafar el Ferry cap a Kobe. Direcció Kyoto de nou! Ivan!!!!!

Algunes Fotos
2010-10- Hyuga i Beppu (JP) https://photos.app.goo.gl/UmqpzRrDpLEdbC1RA

3 comentaris:

  1. ostres, quina llàstima!!! amb el que m'agradava veure els anuncis, va i ara te'ls treuen, que consti que jo tafanejava, que si hotels, que si viatges econòmics, fins hi tot els vols amb globus volia contactar amb ells per proposar un viatge als de villa marinensis.
    Bé noi, no facis com la xancleta que s'ha cansat de tombar, suposo que de tendes "coronel tapioca" també n'hi deuen haver, oi? si no sempre et queden les tendes "xines" jajaja
    salut i alegria, una abraçada, la mama

    ResponElimina
  2. Ja veig que em telefones i no coincidim. Aquesta setmana estaré fora així que ja quedaras amb l'Elisa per lo del email.
    Vas molt ben acompanyat sempre no?
    Continuï el teu bon viatge!

    ResponElimina
  3. Hola, hola,

    Aquesta vegada no t'has matat amb les fotos, eh? Bé et perdono però m'hauries d'explicar què és un "Onsen" perquè no tinc ni idea.

    Apa, petonets i a continuar amb força!!!!!!!

    ResponElimina