7 de gener del 2013

Uns dies a Lisboa

English version Traducción Automática al Castellano

2a part. Uns dies a Lisboa. (veure 1a Part)
Mapa de Lisboa
Guia de viatges: destinació a... Lisboa

Començar l’any viatjant, no té preu!

Lisboa ens rep amb sol i una bona temperatura.
La Cathy treballa en un Hotel d’alta gama a HK, i cada any li donen uns dies d’hotel per utilitzar a la xarxa de la cadena... ni mes ni menys que al Four Seasons!
Motxileros al Four Seasons.... quines coses...




Anem a sopar al The Food Temple, un petit restaurant vegetarià que ha muntat l’Alice (que hem va acollir fent Couchsurfing a Melbourne!).
M’encanta el menjar i m’encanta tornar a veure l’Alice, es un sol!


Pel matí ens comprem la targeta de viatge per un dia (Bilhete diário Carris/Metro per 6€) que ens permet agafar metro, autobusos, tramvies i algun elevador durant 24h (ho dic perquè l’ultim dia a l’hora d'anar al aeroport vam poder utilitzar el bitllet del dia anterior, ja que l’haviem començat a fer servir 23h abans....)

Visitem Belem. La Torre, el Mosteiro dos Jerónimos i provem els Pastéis de Belém. (A tenir en compte, que els diumenges es pot entrar gratuïtament a molts llocs turístics de Lisboa. Nosaltres no hi vam entrar.)


Anem cap al barrio alto. I pugem amb el Elevador da Bica, i busquem un lloc per dinar. Per la tarda agafem el Tramvia 28 i anem a visitar el Castelo de São Jorge.


 

Sopem a la Cervejaria da Trindade del Barrio Alto abans d'anar a dormir... estem morts.

Lloguem un cotxe.... anem a visitar Sintra (Palacio Nacional de Sintra i Palacio da Pena), dinem i de camí al Cabo da roca visitem el Santuário da Peninha. Al Cabo i anem a veure la posta de sol....



Ens aixequem tard.... esmorzem i passem per la Igreja de São Domingos (la esglèsia cremada).
Amb el Tramvia 28 desde Martin Moniz fins a Graça, i des d’allí baixem caminant fins Alafama on dinem...



Per la tarda anem al FX Factory, un centre de tallers d’artistes, botigues i cafeteries just sota el pont del 25 d’Abril.
Contemplem la posta de sol al Miradouro de Santa Catalina, hem tallo el cabell i sopem escoltant Fado...



Pel matí agafem l’avió cap a Barcelona, on després de dinar visitem el Gòtic  veiem la cavalcada de reis i anem a sopar en un japonès.


L’ultim dia de vacances per la Cathy i per mi, consisteix en dinar de Reis a casa, preparar la maleta i anar a veure el derbi Barça - Espanyol..

Algunes Fotos
2013-01-Lisboa (POR) https://photos.app.goo.gl/SJSpkJGp3ZYcimVo7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada