7 d’octubre del 2011

Tornada a casa, tornada a Tarragona

---
English version
---

Si a London vaig arribar amb 15 minuts d’antelació, al aeroport de Reus arribo 45 minuts abans d’hora! I clar, no hi ha ningú esperant-me! En 5 minuts arriba el Jordi i la meva mare... ja sóc a casa!

Desprès de 528 dies pel món he tornat a trepitjar Tarragona. I a Tarragona i tinc la família, amics i amigues i molts racons amb molts bons records.

La novetat més xocant ha estat el Baby boom que hi ha hagut amb el cercle mes proper d’amistats... Hem costarà recordar-me de tots els noms!

Ha estat genial poder fer realitat aquest somni que tenia des de feia deu anys. L’he fet al meu ritme, coneixent molta gent pel camí, fent molt Couchsurfing (que continuaré fent quant tingui casa meva), i coneixent-me una mica mes cada dia, deixant que les meves intuïcions em guiïn.


El meu viatge no acaba aquí, sinó que continua. Continua fins que hem cansi de conèixer nous llocs i nova gent. A partir d’ara potser serà d’una altre manera i no tant permanent, però continuaré fent viatges i explicant-los a la meva manera. Espero que ho pugui fer per molts anys!

Sergi
Octubre 2011


Algunes Fotos
2011-10-Tornada a Tarragona (CAT) https://photos.app.goo.gl/pEdB9EstnRmiHAEr9

3 comentaris:

 1. Anònim26/10/11

  Guapo, i ens encanta tornar-te a veure!!!
  Em va fer molta ilu trobar-te de sorpresa al groove!!!
  Ens veiem un dia d 'aquests!!!
  Ana.

  ResponElimina
 2. Bentornat a casa company! Tinc ganes de baixar per Tarraco així que, quan en muntem una?

  ResponElimina
 3. Moltes felicitats pel viatge!
  Has aconseguit el teu somni. Ara toca seguir somniant...

  Mireia
  www.lavoltaalmon.cat

  ResponElimina