9 de novembre del 2010

Whitsunday Coast

---
English version
---

I de nou platja!

Aquesta vegada a Airlie Beach, el punt de sortida dels velers cap a Whitsunday Islands i també amb uns quants parcs naturals a la bora.

Tinc un parell de dies de descans abans de embarcar-me al Habibi (el Vaixell – veler que vaig contractar a Noosa), o sigui que hem remullo a
les piscines d’aigua de mar al costat de les platges (a la platja hi han moltes meduses que et poden enviar a l’altre barri...) i faig alguna caminada pels parcs naturals (Com aquesta al Conway National Park)









Hi ha coses que no pots preveure en un viatge, una d’aquestes coses és el temps. I és que amb aquesta aventura naval no m’ha fet el sol radiant que suposava trobar, però ha sigut una molt bona experiència!

He estat dos dies i dues nits al Habibi amb unes 20 persones més... entre elles els primers espanyols que m’he trobat per terres australianes el Rafa i la Raquel (Sevilla i Madrid)...

He fet una caminada per la platja de Whiteheaven Beach i els seus voltants, he nedat per la platja vestit amb un mono “anti” meduses i he fet snorkel amb uns recons molt impressionants. Les fotos sota l’aigua les va fer la meva companya francesa d’snorkel...









Bona vida amb un vaixell per illes sense grans destrosses humanes...

I com tot, s’acaba. Tornem a Airlie Beach, i faig temps fins al vespre per agafar un autobús fins a Townsville.

Algunes Fotos

2 comentaris:

  1. me l'imaginava més gran!!! jajaja, nen i al mig d'aquest "petit" mar amb aquestes boires i pluja, deunidó el iuiu que a mi em faria, però veig que tu t'ho has passat molt bé.
    les piscines eren naturals o bé com les d'aquí, veig que a Austràlia no fas fotos a detalls quotidians, que no n'hi ha?
    apa que segueixi anant tot bé, molts petons, la mama

    ResponElimina
  2. Hola, hola,

    La teva mare no està mai contenta, no li facis gaire cas, que a mi m'agrada tot el que estic veient. Llàstima del temps que tens, és molt normal que plogui tant per aquestes dates?

    Ara vaig a buscar al mapa on és Townsville.

    Apa, molts petonets i a passar-ho molt bé.

    ResponElimina