7 de maig del 2010

Taman Negara

---
View the english versión
---
 
Per arribar a Taman Negara des de Kuala Lumpur primer vaig haver de d'anar a Jerantut amb autobús, desprès compartir taxi amb una parella d'alemanys per arribar a Kuala Tembeling i agafar la barca cap a Kuala Tahan.
Per entrar al parc vam necesitar 3 hores remuntant el riu envoltat de selva.

Taman Negara és el parc natural mes gran de la Malàisia peninsular i un dels boscos tropicals més antics del món, amb una flora i fauna que s'han desenvolupat aquí sense interrupció durant uns 130 milions d'anys. Encara viuen en ell elefants, lleopards o tigres, però són realment difícils de veure. En aquest parc també trobem la muntanya més alta de la península, el Gunung Tahan, amb una altura de 2.187 m.

A la Rippi's Gesthouse conec a la Laia (Girona) amb qui l'endemà fem una caminada de campionat! Aixó si, acaba amb bany al riu!


Al vespre apareix el Lluis (Barcelona) que portava 3 dies fent una ruta per la Selva amb un alemany molt simpàtic...

Fa MOLTA xafugor i l'endemà faig ruta cap a Perhentians island

Algunes Fotos
- 2010-05-Taman Negara (MY) https://photos.app.goo.gl/ieL3DRViCaM2LLn46


3 comentaris:

  1. Hola, hola, acabo d'arribar d'un cap de setmana en moto a Ginebra i em trobo amb un munt de fotos teves. Quina passada de naturalesa, és impressionant!!!!!!!!!!

    Petonets

    PD.- Com pots aguantar tanta calor????
    PD bis.- On és la teva mare que no t'escriu??

    ResponElimina
  2. Núria11/5/10

    Osti tu!!! quin lloc més preciós, m'encanta! quina enveja que fas :) :)

    Un petó

    ResponElimina
  3. sip, stic seguint el blog, però amb molt poc temps per a escriure-hi, recomano al sergi que es posi mitjons com tot bon guiri, pobres dits dels peus, espero que ja estiguin curats.
    ep! poca broma la vegetació i els "intringulis" de les arrels i les soques dels arbres, són d'una bellesa inimitable, unes imatges molt maques, segueix fent fotos que ens agrada molt ficar el nas en aquesta finestra del teu blog. una abraçada

    ResponElimina