26 de maig del 2010

Kho Samui i Kho Tao

---
English versión
---

A Kho Samui i faig nit.

Amb el que vec mentres busco allotjament ja vec que no hem fa el pes. Tot i així pel matí vaig a fer una passejada i visito un poble de pescadors i un temple budista.






Per la tarda Ferry cap a Kho Tao que fa parada a kho Pha-Ngan. A Kho Pha-Ngan baixa la majoria de joves europeus amb ganes de festa (la Full Moon Party és el 29 de maig...)

Arribo a Kho Tao i vaig cap a Chalok Baan Kao Bay que m'ha recomenat l'Oli. Trobo allotjament a Orchid Cliff Resort, allunyat de la moltitud i amb vistes a la posta de sol. Bungalow 350 BHT.
Relax...



L'endemà faig dues inmersions amb un intructor alemany... Shark Island i Hing Gnam Bay. Visiblitat excel·lent, ha valgut la pena!



Sopo amb un grup de Francesos que s'han ajuntat al resort.

El dia següent, relax, lectura (he començat Empress de Karen Miller.... ja veurem), i menjar.
Per la tarda el temps empitjora... plou i fa molt de vent. Canvio de llibre... (The God of small things d'Arundhati Roy).

Per sopar hem trobo amb els francesos del dia anterior i preguntem si podem mirar com cuinen els nostres plats...
"Curs de cuina patillera" jeje...
Jo hem vaig demanar Alberginia fregida amb pollastre i arròs.

Pel matí hem despedeixo de l'illa i enfilo cap a Bangkok.

Recomenacions
Llegiu l'excel·lent article sobre les illes de Tailàndia del Pol a Mundo-nomada

Algunes Fotos
2010-05-Kho Samui i Kho Tao (TH) https://photos.app.goo.gl/4MK2p9PTY77TEBw79

4 comentaris:

  1. Ai xiquet.. deixar el paradís tropical per inmiscuir-te en la gran urbe del pato laqueado... Disfruta de la voràgine!

    ResponElimina
  2. No se t'acudís enfundar-te una camisa vermella ara...
    Bé Ferretti bé... m'agrae aquest viatge... però com sempre, no t'oblidis de cercar aquells apunts escandinaus en forma de melenes rosses al vent que es troben escampades per aquest món mundial!!!

    ResponElimina
  3. Hola Sergi, després d'aquest 2 comentaris anteriors que m'han fet riure molt no sé que més dir. Crec que el més intel.ligent és seguir els seus consells. Petons!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. iepala!!!!! ara que ja aixeco cap dic la meva. Veient tanta natura i tranquil·litat amb una cultura tant diferent a la d'un, dona ganes d'apalancar-se i observar i gaudir de tots els sentits, ara ve quant l'esquilen!!, se t'arrafreda el café en un altra banda? corre, corre. Segurament des d'aqui on ets les coses és veuen d'un altra manera, a més suposo que ja prendràs les precaucions màximes, d'observació i no destacar en res i sobretot no et posis una camiseta vermella!!! i si fer fotos et pot portar problemes, compra postals que també fan el fet. Crec que també ha de ser una experiència estar al lloc de l'història,que et vagi bé la teva estada a la capital ja ens explicaràs com ho veus. molts B7s, la mama

    ResponElimina