22 de novembre de 2010

Cairns

---
English version
---

Ciutat de Backpackers joves amb molta vida nocturna. Això és el que m’he trobat al arribar...

Jo he vingut a Cairns a bussejar, fer snorkel i trobar el mitja per anar cap a Alice Springs.

L’endemà d’arribar, m’embarco amb un vaixell que em porta a mi i a 80 persones més a veure dos punts de la gran barrera de coral. Que hàgim contractat busseig, som 6.

Les dues immersions que faig són molt diferents... La primera fins a 14m amb coral amb formacions verticals i poc peix. La segona la fem en una zona amb més vida marina i més formacions rocoses que en una d’elles ens posem per dins, en una espècie de cova submarina... molt emocionant i bonic!
Per la tarda toca una altre localització i aquesta vegada snorkeling! A menys de 2 metres del corall és impressionant els colors les formes i els peixos que hi ha. Un dels meus millors snorkels!

L’endemà faig de diumenge perquè és diumenge! Passejo per la costa, miro un parell de pel•lícules i faig un gelat.Hi ha lluna plena.

Des de que he arribat a Cairns, he buscat pels backpackers i per Internet gent que vagi en direcció Alice Spring per compartir trajecte i costos. Res de res... la gent que m’he trobat van en direcció contraria.

Miro opcions... i agafo la mes atractiva, volar. L’autobús són 38 hores amb 4 canvis de autobús i quasi al mateix preu que el vol. Car com tot aquí a Austràlia.

Una vegada amb la solució a la butxaca, vaig al Jardí Botànic de Cairns i voltants. Voltants perquè al costat del jardí hi ha unes galeries d’art que han aprofitat uns antics dipòsits d’emmagatzematge de petroli per instal•lar-hi, i també pel espectacular bosc tropical amb rutes per caminar que hi ha enganxat al jardí.


Per la tarda un bany a la lagoon, lectura i escriptura.

Algunes Fotos (o bé a fotos.elviatgedelsergi.com)