26 d’octubre del 2010

Sunshine Coast

---
English version
---

Arribo a Noosa després d’unes hores d’autobús. Aquí no ha donat resultats el Couchsurfing o sigui que entre els tres o quatre backpackers que esperen a la parada d’autobús, n’escolleixo un... el Nossa Backpackers Resort (llit en un dormitori de 6 per 25AU$ amb esmorzar inclòs... uns 19€).

A banda de mandrejar una mica, aquí a Nossa faig una mica de tot: camino pel Parc Nacional de Noosa, surto a córrer per la bora del riu i visito el manglars amb cayak.





Vaig al supermercat a comprar menjar per cuinar, un pot de crema solar industrial i ginger beer (com el ginger ale... molt refrescant!).

Al Backpacker compro un ticket obert d’autobùs fins a Cairns i contracto un pack per visitar durant 3 dies l’illa Fraser amb 4x4 i acampada i una volta de 2 dies i 2 nits amb un vaixell – veler a la zona de Whitsundays.

Algunes Fotos (o bé a fotos.elviatgedelsergi.com)

2 comentaris:

  1. Hola, hola,

    Torno a ser jo. La veritat és que és preciós, es veu tot amb aquesta llum. I la temperatura què tal? Perquè allà és primavera, oi? Des d'aquí seguim esperant fotos surfejant i sobretot amb el vaixell-veler.

    Petonets!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. uixxxx!!! els seguidors et fem saber que ara a les cinc ja és fosc, i tenim més temps per mandrejar davant l’ordinador, que no a la tele (quasi tota basura), doncs a tu pel que veiem et deu passar al revés, més hores per estar gaudint de l'aire lliure i menys per delitar-nos amb les teves fotos i comentaris, aix aix, esperarem impacients el nou post.
    recorda fer una foto teva fent surfing a dalt la cresta de l'ona, jeje
    petons, la mama

    ResponElimina