15 de maig de 2010

Pulau Perhentian Kecil

---
English version 
---

Venir a aquesta illa ja ho tenia mirat desde Tarragona... bàsicament perquè al maig es un bon lloc per fer-hi submarinisme.
Vaig arribar el dissabte per la tarda, hem vaig afeitar, i hem vaig apuntar al curs per treure'm el Open Water Dive que et permet fer inmersions fins a 18m de profunditat.
El curs l'he fet amb una noia Noruega i un instructor anglès, i m'ha encantat la sensació de submergir-me i sumbergir-me respirant normalment per aquestes aigües.
La segona nit que estava a l'illa, al allotjament on estava vam anar a petar 2 catalans, un basc i un alicantí.
També vaig conèixer el Quim, que porta un Bar-restaurant per uns mesos i vam estar parlant d'un projecte que té molt interesant. A veure si l'engega i li surt bè!
El curs l'he fet amb 3 dies... full time. I una vegada fet relax, una mica de Snorkeling i nit.
Aquesta illa es molt petitona. Hi ha un poble de pescadors molt petit a un extrem i dues platges principals on es concentren allotjaments variats, restaurants, centres de submarinisme i tendes. No hi han carreteres ni carrers. Simplement uns caminets pel mig del bosc frondòs uneix les platges amb el poble. Per arribar a les cales, tens que anar-hi per mar o fer d'aventurer pel bosc.


L'ultim dia he fet una inmersió a un antic baixell de sucre. Espectacular!Crec que mai havia estat tant de temps a l'aigua com aquesta setmana.

Al cap d'una setmana faig la bossa i vaig cap a Kota Bharu, a fer-me el visat de Tailàndia, ja que al entrar per terra solament tindria un visat de 14 dies...

Recomanacions d'articles
Islas Perhentian Pulau Kecil y Pulau, del Marc i la Mireia

Algunes Fotos (o bé a fotos.elviatgedelsergi.com)