25 d’agost del 2011

Santander. Barichara, Guane i San Gil

---
English version
---

A sigut un llarg viatge amb bus fins a Barichara. La raó, un embotellament a Socorro.
A Barichara hem trobo amb un poble ben cuidat i restaurat, amb els carrers empedrats, cases pintades de blanc i blau i una atmosfera ben relaxada.
Desprès de trobar allotjament en una residencia familiar ben maca, surto a donar un tomb per veure el poble de nit i de pas menjar alguna cosa.

Pel matí vaig caminant pel Camino Real fins a Guane. Camí empedrat en alguns trams entre els sembrats i finques de la vall. A Guane, sembla que el temps s’hagi aturat, és més petit i autèntic que Barichara i sembla que solament visqui dels turistes que venen aquí. Quasi totes les cases son allotjaments de turisme rural o tendes d’artesania. Passejo i hem deixo relaxar-me en la tranquil•litat del poble...


Per dinar torno a Barichara on la descobreixo de dia. Molt Bonica.
Pel matí marxo cap San Gil ben aviat amb la intenció d’anar directament cap al Parque Nacional de Chicamocha i de comprar el bitllet cap a Santa Marta.

Hi ha una cursa ciclista de camí al parc i la via estarà tancada fins les 13h. Decideixo visitar algunes coses de San Gil i anar a Bucaramanga a fer temps per agafar el bus cap a Santa Marta i poder veure des de la carretera i a la llum del dia el Cañon de Santander al Parque Nacional de Chicamocha. Brutal!

Ara toca una mica de mar, una mica de mar caribeny...

Algunes Fotos
2011-08-Santander (COL) https://photos.app.goo.gl/9WQS3jvC82t4v8WC8

1 comentari:

  1. Anònim11/9/11

    oe!!!! fotografies, poquetes però fantàstiques, i a esperar aquestes del mar caribeny...
    salut, i una abraçada.
    la mama

    ResponElimina