8 d’abril del 2011

Ilha de Santa Catarina

---
English version
---

Arribem a Florianópolis a les 21h, i sortim d’un autobús per posar-nos en un de local per anar cap a Barra da Lagoa on hi ha un hostel que ens han recomanat “Barra Beach Club”.
Realment és molt recomanable. La situació, les vistes i el ambient fa que sigui difícil marxar-hi.



Desprès de pendre el “café da manhã”, anem cap a Armaçao, tenint que fer un parell de canvis d’autobús urbans, per caminar fins a Pantano do sul per la costa. Passem per la praia Matadeiro i Lagoinha do Leste que es troben dins d’un parc municipal. Territori verge.



L’endemà pel matí visitem el Centre del Proyecto Tamar de Florianópolis per la protecció de les tortugues marines. I caminem fins a unes piscines naturals a fer una mica de snorkeling. Molt de sol i molta aigua.
Per la tarda, més relax...

Pel matí següent, ens recomanen un camí que va de Barra fins a la Praia Mole passant per Praia Galheta, l’única platja nudista de l’illa. El fem, les vistes són espectaculars, i la Praia Galheta genial! Quasi buida i bona per banyar-se.


De la Praia Mole anem caminant fins a Lagoa Da Conceiçao, i des d’allí agafem un autobús urbà fins a l’estació de autobusos per veure si podem trobar la manera d’anar al Parque Natural Aparados da Serra. Ens havien dit que no era possible, però hem trobat la manera d’anar de Florianópolis a Praia Grande (Santa Catarina), ho farem amb la companyia Uniao fent un transbord a Araranguá.
Sopem Amanida i un arròs amb Albergínia i tomàquet a la terrassa del hostel.

Han sigut uns dies relaxats, i que han servit perquè la meva coloració corporal no sigui tan blanca.

Algunes Fotos
2011-04-Ilha da Santa Catarina (BR) https://photos.app.goo.gl/VNnEhhqhvCvMzCSe9

1 comentari:

  1. Mareta meua, això sembla el paradís!!!!!!!!!!!!!
    Ja deu costar sortir d'allà, oi?

    Apa, segueix disfrutant i agafant color en aquesta pell tan "guiri" que tens.

    Petonets i segueix-nos il.luminant amb les teves fotos.

    ResponElimina