12 d’abril del 2011

De pas per Porto Alegre

---
English version
---

A Porto Alegre i passo el dia. Vull agafar un autobús nocturn a les 23:30 cap a la frontera amb Uruguai.
Així que deixem les motxilles al guarda equipatges de l’estació Rodaviaria i anem caminant cap al centre. Dinem bo i barat al històric edifici del Mercat Central.


Una vegada menjats, anem passejant cap al Centre Cultural de l’obra social del Santander on ens han recomanat una exposició de fotografia. L’edifici és molt imponent, una antiga central de banc convertit en museu... la cafeteria està dins de la caixa forta!


Del Santander a la Casa da Cultura Mario Quintana, un edifici cultural que ja porta més de trenta anys fent teatre, cinema, concerts i exposicions. La cafeteria del terrat s’ha de visitar, té unes vistes estupendes!

Després del Mario Quintana anem caminant sense rumb. Acabem veient la posta de sol al costat del riu, just al costat d’un altre centre cultural el USINA do gasometro. Es tracta d’una antiga central elèctrica que havia estat abandonada durant molts anys i que ara s’ha reconvertit amb un edifici per fer exposicions, cursos, projeccions de cinema, i el que se’ls hi passi pel cap... és enorme.
Ens perdem per els molts nivells del edifici... La instal·lació que mes hem xalat ha estat la Pluja de lletres!




Es fan les 7 de la tarda i es molt fosc. Decidim anar a veure Biutiful a la Casa da Cultura Mario Quintana.

I al acabar la pel·lícula tornem caminant cap a la Rodaviaria per agafar el bus.

Algunes Fotos
2011-04-Porto Alegre (BR) https://photos.app.goo.gl/oN1mMFSu8utNGhkPA

3 comentaris:

  1. Molt ben aprofitat el dia, oi? en aquesta ciutat es deu respirar cultura, oidà els edificis reciclats, aqui a Tarragona ja estarien tapiats o a mig enderrocar, jajaja. apunta idees per quan tornis, els ho hi explicarem.
    una abraçada!!!!

    ResponElimina
  2. Hola, hola,

    Es veu prou bé amb tanta oferta cultural però la veritat és que jo trobo a faltar el camp, el mar, etc. Ens tens tan ben acostumats que quan no veig algun paisatge impressionant ens falta alguna cosa.

    Petonets!!!!!!

    ResponElimina
  3. Anònim21/4/11

    Hola Sergi! Aprofitem aquest mitjà de comunicació per felicitar-te pel teu aniversari.PER MOLTS ANYS!!!! No sé si ho llegiràs el dia exacte, però no ve d'un dia. Estem molt contents que et vagin tan bé les coses. UNA ABRAÇADA I UN PETÓ MOLT GRAN. Montse, Jaume, Pol i Eloi.

    ResponElimina