27 de juliol del 2010

Seguint fent camí

---
English version
---

Ja han passat 90 dies desde que vaig marxar de Tarragona. Avui dons toca descansar i carregar bateries, o sigui, de diumenge.
Les sensacions que vaig tenint del meu viatge son molt bones. El dia a dia de viatger està força bé. En cada canvi de ciutat/poble és una nova aventura, amb nous participans i col·laboradors, noves coses per descubrir i fer, noves opcions per escollir,...
El que estic veient es que estic canviant la manera de programar les coses... Fins fa unes setmanes m'agradava tenir una mica d'idea dels llocs on estaria les properes setmanes, i ara, estic centrant-me més amb el que farè avui, hi ja verè que farè demà.
La direcció la sé (nort = sud de la xina), però el recorregut ja l'anirè fent...

Plou i fa sol a Luang Prabang.

Una abraçada,

Sergi

3 comentaris:

  1. ... les bruixes es pentinen a Luang Prabang?

    ResponElimina
  2. a Xina si et trobes al Dayong, li pots dir: ho Catalonia és diferent!!!jajaja

    ResponElimina
  3. zzzzzzzzzzzz Luang Prabang? o ke? pos jo vaig clikant a publicitat, mentre espero veure un nou post. En aquest canvi també hi entra no escriureeee? va que ens agrada molt seguir el teu viatge!!! petons!!!!!

    ResponElimina