5 d’octubre del 2011

I a London també de tornada

---
English version
---

Low cost de New York a London signfica volar per 200€ amb uns avions petits que tenen seients incomodes per moltes hores, sense menjar i fent escala a Reykjavík durant 3 hores.

Pel preu no hem puc queixar, clar!
L’avió arriba 15 minuts abans d’hora a la meva London, una segona casa per mi. Feia molt de temps que no trepitjava territori conegut (com 16 mesos i mig!)
Em quedo a casa de la Yasemin com ja va sent habitual en les meves visites londinenques.

M’hi quedo pocs dies, però tenim força temps per xerrar del viatge amb la Yasemin, la Chantal, els seus companys de pis i de feina...




Comprovo que la TATE Modern està al mateix lloc, que han fet un Bicing que funciona (London Cycle Hire), que ja no estic acostumat a veure pintes de cervesa i que pots menjar molt i molt bé a London!

I ara si, acabar de fer el ultim tram del New York - London - Reus!

Algunes Fotos
2011-10-London (UK) https://photos.app.goo.gl/wKvoDHx2JY15fkQXA

2 comentaris:

  1. a caseta i ziuuuu tornar a volar, jeje, que t'ho passis molt bé i pensa en fer moooltes fotos. B7ts.

    ResponElimina
  2. Anònim22/10/11

    Estic trista perquè jo no veuré més fotos espectaculars, ni coneixeré llocs nous i gent encantadora per tot arreu però també entenc que la Marina estigués desitjant que tornessis.

    De moment, que et vagi "bonito" per la ruta del Teide i que no provoquis un terratrèmol ni res per l'estil. I quan tornis, que tinguis molt sort en el que vulguis fer.

    MOLTES GRÀCIES PER TOT, HE GAUDIT MOLTÍSSIM AMB EL TEU VIATGE!!!!

    Carmen

    ResponElimina