25 d’abril del 2011

Mendoza, vi i muntanyes

---
English version
---

Arribo a Mendoza cap a les 9 del dematí. A l’estació de busos m’informo de com anar cap a el Puente del Inca i si hi ha opcions per continuar cap a Santiago des de allí. Es pot fer. Per l’estació hi ha el Mario oferint allotjament al seu hostel. Agafo el fulletó i xerrem una mica.
Acabo anant al seu hostel. Casi sense haver deixat la motxilla, conec la Virgina (Xile) que se’n va amb bici per les bodegues de Maipú. M’hi apunto sense pensar-m’ho.
Comencem visitant el Museo del Vino de la bodega La Rural, una bona introducció pels diferents sistemes que han anat utilitzant durant els anys. Passem per la Bodega Viña el Cerno, on ens ajuntem en un tour de les instal•lacions...
La següent bodega és la Bodega família Di Tomasso, aquí fem el tour i la degustació de 5 vins. És la bodega més antiga de Maipú.
Sortim amb gana. Parem en un mercat a comprar alguna cosa per dinar que ja son les 15:30...
L’ultima bodega que visitem és la Carinae, fem el tour i la degustació. Pel meu gust, la millor.




Amb la Virginia anem a sopar una pizza i a prendre uns Fernets amb cola...

Diumenge per fer de diumenge. Surto a passejar per Mendoza. Hi ha varies places i un parc gegant.


A mitja tarda quedo amb la Virginia per anar a donar un tomb. Ens trobem amb el Espacio Contemporáneo de Arte i ens agrada.
Al hostel hi ha una parella anglesa que farà un tour per la vall que porta fins la frontera amb Xile creuant els Andes. M’hi apunto.
Són moltes hores de bus però es la millor manera de veure tots els racons de la vall. He descartat anar fer nit a Puente del Inca ja que no hi ha hagut manera de contactar amb l’alberg que hi ha, i de totes maneres no podria moure’m per veure la resta de punts que vull veure.
Pugem de 700 que està Mendoza fins a 4000 metres que hi ha la frontera amb Xile. Paisatges espectaculars, veiem l’Aconcagua perfectament... des de 40 kilòmetres.





Al tornar a Mendoza, toca descansar i comprar el bitllet de bus cap a Santiago de Xile per l’endemà al matí.

Algunes Fotos
2011-04-Mendoza (ARG) https://photos.app.goo.gl/EZe9KYUrDZXDE6PNA

1 comentari:

  1. Hola, hola,

    Vaja, ja som a Mendoza. M'ha agradat molt això de les bodegues però tinc molts dubtes, les vinyes i els cellers són a la ciutat o molt a prop? Com és de gran Mendoza? Te molt de turisme?

    I les fotos dels Andes impressionants, la veritat és que sembla la fi del món!!!!!!!!!

    Suposo que ara ja estaràs a Santiago de Xile enviant-li un paquet a la mama. Pensa que et troba molt a faltar però jo estic encantada de fer aquest viatge amb tu, m'ho estic passant pipa. Moltes gràcies!!!!!!!

    Després de Santiago cap a on anem? Petonets!!!!!!!!

    ResponElimina