29 de juliol de 2010

Luang Prabang

---
English version
---


Arribar a Luang Prabang ha estat una udisea. La carretera estava tallada degut a unes esllavisades provocades per la pluja. Una cua kilomètrica de cotxes i camions amb una carretera transformada amb un espai lúdic... 10 hores donen per molt! Sort que el paisatge era bonic i la gent s'ho ha pres molt bè...M'he començat el llibre Mr Nice de Howard Marks.

Al bus conec al Richard, Natalie, Cris i Paul (UK), la Sara (NZ), i la Jordana (Canada).

Arribem a Luang Prabang a les 4 del dematí! I acabem tots a la mateixa Guest House.
Al estar ja desperts, anem a veure l'ofrena que es fa als Monks (que segueixen el budisme Theravada) pels carrers de Luang Prabang a primera hora del matí (anomenat Tak bat).

I ja esmorzats, descansem del viatge.

La ciutat tè molt d'encant gracies a que està rodejada per frondoses muntanyes junt amb els rius Mekong i Nam Khan, te una fusió d'estils d’arquitectura colonial francesa del s.XIX i s.XX i les estructures locals, conserva carrers de pedra, edificis francesos i més de cinquanta temples budistes.

El matí seguent, surto a correr de bon dematí i ben esmorzats, anem a visitar les Kouangxi Water Fall (Tat Kuang Si Waterfalls), unes cascades a 30km de Luang Prabang espectaculars!! amb zones de bany que van genials per passar la calor!


Es pot dir que ès una ciutat genial per pasar uns dies de relax.

Pasejo pel mercat, batut de fruita, bufet vegetarià...

Algunes Fotos (o bé a fotos.elviatgedelsergi.com)
https://picasaweb.google.com/107359946828436218775/201007LuangPrabangLAO