28 de juny del 2010

Mui Ne i Na Trangh

---
English version
---

Pel trajecte Ho Chi Minh - Ha Noi he comprat un Open Bus Ticket que hem permet parar a les principals ciutats i rependre el trajecte quant vulgui (35$ per autobus amb lliteres)
La primera parada ha estat Mui Ne. Platja, resorts, pescadors i dunes.
Llogem unes motos per fer una escapada a les dunes de sorra blanca que es troben a 25km. Ho trobem amb força facilitat tenint en compte que no hi ha cap indicació enlloc...


Al tornar parem al poble de pescadors, menjem uns noodles típics de la zona i postres (a tot li posen llet condensada... m'encanta!)
Una mica de chill out al costat del mar amb bona música abans d'anar a dormir sempre va bè...



Algunes Fotos
2010-06-Mui ne (VIE) https://photos.app.goo.gl/dCPaHktDnbFhpSJC7

La segona parada ès Na Trangh. Ciutat turística amb grans hotels i apartaments al costat de la platja. Curiosament si t'allunyes 200 metres de la costa, la ciutat canvia radicalment. Una caminada fins a les chong Rocks, la Ponagar Tower i la Long Son Pagoda n'hi ha prou.



Ara toca Sleeping Bus fins a Hoi An...

Algunes Fotos
2010-06-Nha Trang (VIE) https://photos.app.goo.gl/4g4FQJWHSnKkGmfP6

3 comentaris:

  1. Sergi entrar al teu blog és com respirar aire fresc, i tu diràs, si a l'oliva s'hi està com a Pagès!!!!. Aquí fa fàstic mirar els diaris i les notícies tothom parla de "la roja" (i adivina, no és la passionaria no), el futbol s'ha tornat "l'opi" com diu l'Elisa, ja té guassa la cosa, reaccionaris espanyolistes vestits de "rojos", i l'estatutet (aquesta noticia escalfa motors per la gran mani, jo demano la independència). Xato, un consell, no deixis que et confonguin com a un butifler cagamandurries espanyolet, sis plau digues que no saps on para aquest PPaís, bufff fan fàstic TOTS tots plegats.
    Per totes aquestes fotografies tant maques que penges i comparteixes amb els que et seguim, gràcies.
    una abraçada, la marina

    ResponElimina
  2. Hola, hola,

    Collons amb ta mare!!!!!!!!! Jo per si de cas avui no m'hi aproparé no sigui que rebi. Bé, parlant del teu viatge, les fotos una passada,com sempre i sobretot m'han encantat les dunes.

    Petonets!!!

    ResponElimina
  3. David15/7/10

    Perchi!!!

    estic catacroquer, i'm loocking for a job!

    M'agrada veure lo bé que t'ho estàs passant.

    Una abraçada!

    David

    ResponElimina