6 de juliol del 2011

Huaraz i la Cordillera Blanca

---
English version
---

Esperant el bus que ha de sortir cap a Huaraz he conegut l’Adrià (Valencia), un altre viatger per Sud Amèrica. I desprès del trajecte nocturn en que guanyem 3000 metres d’altitud, busquem allotjament plegats. Bueno, allotjament i ja per no perdre temps el tour per fer la caminada de Santa Cruz de 4 dies l’endemà pel matí.
Des de l’allotjament (El Refugio) tenim vistes a la Cordillera Blanca, Wifi, cuina i una pica per rentar la roba...


Durant el que queda de dia visito el mercat, porto uns pantalons a que me’ls arreglin (aquí s’arregla tot...) i descanso.

A la caminada que hem contractat, acabem sent 11... un Sud Coreà, un Nova zelandès, una Francesa, una Austríaca, una Txeca i dues d’Estats Units. O sigui un grup ben Variat.



Caminada de Santa Cruz
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1867578

Mapa part de la Cordillera Blanca

La fem de Vaqueria fins a Cashapampa amb tres mules que ens transporten l’equipatge i fent acampada. Muntanyes espectaculars y vistes sorprenents de la Cordillera.

El segon dia passem per Punta Union 4750m. L’altura es nota, ens falta aire... sort que no carregem les motxilles! Les nits són fredes i durant el dia si fa sol calor.

El tercer dia, pugem a veure un llac amb un glaciar de fons per després anar descendint fins l’últim campament abans de sortir de la vall l’endemà.




Quant tornem a Huaraz, sopem tots els de la caminada i anem a fer una cerveseta junts. El Adrià i jo ens quedem un dia per descansar abans de continuar les nostres rutes. Jo vull arribar a Yurimaguas per agafar un vaixell fins Iquitos... però ho tinc que fer des de Trujillo. O sigui que aniré amb l’Adrià fins allà.

Algunes Fotos
2011-07-Huaraz (PER) https://photos.app.goo.gl/3qhX1ybjmcPn3ZEe9

1 comentari:

  1. Hola, hola,

    No havia vist aquest post. Espectacular!!!!!!!!!
    Quina passada.

    Passo a veure ràpid el nou post. Petonets!!!!

    ResponElimina