4 de gener del 2011

New South Wales. Cavalls, Sydney, Blue Mountains i cap d'any...

---
English version
---

Arribo a Sydney a les 7 del matí, desprès de 10 hores d’autobús. Cafè i tren cap a Winsord on he quedat amb la Veronica (Wwoofer, Austràlia) perquè em passi a recollir.

Winsord és un petit poble que es pot dir que és un dels més antics d’Austràlia (de la moderna).


La Veronica em porta a la finca on esta casa seva i els estables de cavalls Statford Performance Horses al petitíssim municipi de Wilberforce. Allí coneix-ho la seva filla Olivia i el Cristopher (un altre Wwoofer, França).

La feina que haig de fer és alimentar part dels 32 cavalls que té, netejar els estables i fer alguna feina dins de la finca.
El lloc es preciós!






A banda de la feina podem acompanyar a la Veronica als pobles on te que anar a fer recados per fer-hi un cop d’ull, comprar o simplement per sortir de la finca una mica.

M’he regalat el llibre “The shadow of the sun” del escriptor Polonès Ryszard Kapuscinski. Experiències d’aquest periodista per l’Africa de fa cinquanta anys.

Els Nadals els passo aquí. Un bon sopar el 24 a la nit, missa a l’església més antiga d’Austràlia i un dinar espectacular a l’espectacular finca que cuida el George (Austràlia).

Passar el 25 de desembre amb banyador dins d’una piscina integrada amb el paisatge i amb un sol i temperatura genial, no fa gaire Nadal, oi? No és el mateix que estar amb la família, però crec que ha sigut el millor Nadal possible lluny de casa...




He estat amb la Veronica una setmana fantàstica. I quant anava a agafar el tren cap a Sydney decideixo quedar-me un parell de nits més ja que la Veronica m’ofereix el seu cotxe per anar a l’estació de tren i poder visitar Sydney fent nit als estables!

O sigui visito Sydney i dormo amb els cavalls.
A Sydney quedo amb la Cathy (que vaig conèixer a Hong Kong i que ha vingut a veure una amiga, la Carine). Opera House, Botanic Garden, China Town, etc...




I per cap d’any quedo amb el Victor, la Marta, la Antje i la Lisa (que vaig conèixer a Melbourne). Anem a una convocatòria del Couchsurfing per veure els focs d’artificis i passar la tarda...
Molt espectacular!

Acabo dormint a la Poly (la furgoneta del Victor) ja que no he trobat enlloc més... i per començar bé l’any vaig amb la Cathy a les Blue Mountains!






Vistes esplèndides, cascades i una excursió per no oblidar, la de The Valley of the Waters.




Últim dia per Sydney amb pluja... creu-ho el pont caminant, agafo un ferry, visito el museu d’art modern (Gratuït) i dormo fent Cs a la casa de la Chelsea, on el Victor estava allotjant-se.

Adéu Austràlia! Fins la propera!

Algunes Fotos
2010-12-New South Wales (AU) https://photos.app.goo.gl/vs3JQEEmHjUdFtCz6

4 comentaris:

  1. Hola, hola,

    Quan de temps sense llegir-te. Quina preciositat les granjes. Statford Performances Horses suposo que no és el mateix que la George's farm, són dos llocs diferents? La veritat és que són espectaculars, és per quedar-se una bona temporada, no?

    Bé, em fa molta pena que marxis d'Austràlia a mí m'agradat moltíssim. En fin veurem què et depara sudamèrica.

    Molts petonets i molt bon any 2011!!!!!!!

    PD.- Si us plau, escriu una mica més sovint.

    ResponElimina
  2. Anònim5/1/11

    Ostres Sergi, això si que és acabar i començar bé un any-
    Que tinguis bon vol!
    per cert, les 123 fotos anteriors a aquestes, emocionants-
    ptooonsss
    Anna

    ResponElimina
  3. Anònim6/1/11

    Ostres, al desembre vaig ser a Uganda i tornant, a l'aeroport, em vaig comprar 'The shadow of the sun' (és com han traduït els anglosaxons l'obra Ébano els lladres...). A mi m'està agradant moooooooooolt!!! Vas fent boca per Àfrica eh bandarrot ;)

    Cuide-se-me-le i a continuar disfrutant!

    David C.

    ResponElimina
  4. Carme... la Finca que cuida el George és una altre a la que m'allotjava....

    i David! M'esta encantant el llibre! Qui sap potser el proper destí...

    Sergi

    ResponElimina