16 de maig de 2012

II Congrés de bloggers Volta al Món

Aquest dissabte vaig estar amb 28 bloggers més i 400 assistents al Segon Congrés de bloggers Volta al Món al  Teatre Alexandra de Barcelona... Organitzat pel Club de Viatges (La Mireia i el Marc que s'ho van currar un munt per tirar-ho endavant!)


Van ser 8 hores de ponències sobre informació de països, rutes, pressupostos, blocs, experiències, problemes, nous amics,… però també sobre somnis, reptes i projectes de vida.

Vaig retrobar tres a viatgers que havia conegut durant el viatge! El Bruno, la Karen i el Jordi... i en vaig conèixer una pila de nous!


La meva ponència va anar sobre llocs que et sorprenen gratament. Amb una mica de nervis i vergonya vaig explicar el perquè de la sorpresa d'alguns llocs que m'han sorprès més del meu viatge...


A l'hora de preparar-me la ponència, vaig triar un lloc de cada continent on havia estat, i van sortir aquests:

- Camí de Shangri-La (Yúnnan) a Litang (Sichuan), Xina
- El sud del Japó, Kagoshima, Yakushima i Parc Nacional Kirishima-Yaku
- Magnetic Island, Austràlia
- Bolivia. Té de tot menys mar



 I és que, el que intentava explicar amb la meva presentació era, que la valoració d'un lloc on vas de visitant depèn de moltes coses... quines expectatives portes,  amb qui vas, quin temps fa, o amb quin peu t'has aixecat...
I si et deixes les grans expectatives dins un calaix, pot ser que gaudeixis més del viatge!

La cerveseta post-congrés i el sopar van acabar de fer el dia rodó com la vola del món!
Parlar amb altres viatgers (que ja han voltat o que volen voltar o que ja han voltat i volen continuar voltant...) és com una teràpia.


Mercis a tots i fins aviat!
Sergi