30 de setembre de 2010

Miyajima i Hiroshima

---
English version
---

Post que forma part del Monogràfic de Japó

Arribo de bon matí a Hiroshima.
Deixo la motxilla en un Hostel una mica allunyat del centre, però ideal per agafar el ferry cap a l’illa de Miyajima. És el primer que faig.
L’illa que es patrimoni de la humanitat, està ple de temples i santuaris, i és famosa per una porta vermella al mig del mar... i que com Nara, està plena de cérvols.
Faig una excursió que em porta fins al punt més elevat de l’illa a uns 630m a on, com no pot ser d’una altre manera, també hi ha un Temple. El descens el faig per una altre vessant, per enllaçar un senderó que porta pel mig d’una reserva natural fins a una platja. Aquest últim tram està amb força vegetació i hi ha punts que està completament tapat per falgueres. (Traquejada)La platja desitjada està allí! Si!! Però malauradament l’aigua del mar no està molt neta. Oooooohhhhh....
Dino una mica tard arròs amb pollastre i curri, i per la tarda acabo de visitar alguns racons del poble pescador i turístic.

El Hostel es acollidor, i l’encarregat es un liante de cuidado. Cada dia prepara sopar i t’intenta vendre la teva part per uns 1000 Yens. Jo que aquí al japó acostumo a menjar molt bé per menys de 650 Yens, li dic que no, però al final hi acabo menjant pel simbòlic preu d’una cervesa... 220 Yens. L’home necessitava una mica de caliu per convèncer la resta.

Visito Hiroshima. Bàsicament el Museu de la Bomba atòmica (Hiroshima Peace Memorial Museum), els memorials i el castell. És molt interessant ja que veus tots els punts de vista de perquè la van llançar a on la van llançar, i hi ha imatges que impressionen molt.
Podeu fer un recorregut virtual pel museu aquí
Faig temps per agafar un autobús nocturn cap a Fukuoka (o Hakata).

Algunes Fotos (o bé a fotos.elviatgedelsergi.com)
https://picasaweb.google.com/107359946828436218775/201009HiroshimaIMiyajimaJP