2 de juny del 2010

Primer mes de viatge

Ara ja fa més d'un mes que he començat el viatge...
Estic de dia de descans a Siem Reap a Cambodja (entre museus, temples i més temples has de descansar una miqueta), i al posar-me a ordenar fotos, he estat mirant fotos de dinars, sopars, festes i regalets d'abans de marxar.

Pedeu veure una selecció a: fotos.elviatgedelsergi.com
Moltes gràcies per ser com sou!

Una abraçada,

Sergi

---
English version

4 comentaris:

  1. Sergi, per més món que voltis i més experiències que visquis.... no crec que toquis el cel com el devies tocar amb la paella que surt a les fotos!
    Així que... gaudeix! passa-t'ho bé! tasta coses noves! coneix molta gent! VIU!!!! però no t'oblidis que... enlloc una paella com la de casa!!!!
    I és que com molt bé diu el saber popular d'aquest nostre país.... "Roda el món i torna al born"!

    ResponElimina
  2. avui arrenca el festival Underground Blues, a villa marinensis (al veure la teva festeta ens va fer enveja) hi haurà una jam sesión a modo "inter nos" aquesta vegada espero controlar les burilles dels cigarrets i els gots de plàstic, directament zona no fumadors i zona d’abstemis, jajaja. QUIN AVORRIMENTTT!!!! ja t'explicaré, també jo, com a anat tot plegat.
    una abraçada.... i molts petunets.
    la mama

    ResponElimina
  3. Bé, ara Sergi potser afegiries algun que altre ingredient exòtic a la paella, perquè ben mirat de "bitxos" també ens els cruspim aquí.
    que vagi bé aquest descans-recordatori de tota la moguda al teu voltant ara justet passa de fer un mes.
    petons!!!!

    ResponElimina
  4. Hola, hola,

    M'ha encantat veure a la teva mare amb gorret fent aquella súperpaella!!!! Em sembla que només per les festes de comiat ja valia la pena fer el viatge.

    Petonets

    ResponElimina