9 de setembre del 2010

Guangzhou (廣州) i Hong Kong (香港)

---
English version
---

Guangzhou
A Guangzhou he fet Couchsurfing a casa la Chalne al mateix temps que el Adam (USA) i el Bruno (Switzerland). La meva primera experiència de Couchsurfing amb aquest viatge ha estat molt positiva: Gent molt maca i la casa molt xula.



El primer dia no para de ploure ni un moment i acabo xop de dalt a baix bàsicament perquè m’agrada caminar sota la pluja.. El segon visito el parc Xuexiu on m’hi passo la major part del dia.

Hong Kong
A Hong Kong hem retrobo amb el Jon i ens allotgem amb un hostal barat del centre en un edifici on es podrien rodar pel·lícules simplement plantant la càmera en qualsevol cantonada dels milers de passadissos que tè.


Al matí següent quedo amb la Fiona i el Niklas i anem a fer un tomb per el Soho. Al Ferry que uneix Kowloon i Hong Kong Island coneixem la Cathy (HK), i ens acaba acompanyant a la nostra visita pel Soho.


Quant s’apropa l’hora de la posta de sol, agafem el cremallera que ens porta a Victoria Peak (550m d’altitud) i sessió fotogràfica a les vistes de la ciutat.



El Niklas i la Fiona van a agafar el seu avió i la resta anem a sopar i dormir. Els trobaré a faltar...

El dia següent dia de platja i caminar a l’illa de Lamma a una mitja hora amb Ferry del Central Pier . Caminem des de Young Shue Wan fins a Sok Kwu Wan, fent una paradeta a la Hung Shing Ye Beach i a la Lo So Shing Beach.



Ja tocava una mica d'aigua salada! Entre remullada i remullada anem a menjar peix fresc amb una cervesa al poble de pescadors de Sok Kwu Wan.

I acabo el dia fent una passejada per la zona de Mong Kok en busca d'un netbook pel Jon. Jo m'abstinc de comprar-me la Nikon D90... el tema d'haver de carregar-la... ja veurem si hem podré resistir al Japó...



Dimecres dia de museus a HK (són gratuïts). Quedo amb la Cathy, que té el dia lliure, i visitem el museu d’història de Hong Kong i l’exposició "Lofty Integrity: Donation of Works by Wu Guanzhong " al Museum of Art i dinem en un restaurant on serveixen uns Dim Sum molt bons!



Per la tarda anem a l’illa de Cheung Chau a fer una passejada pel port de pescadors fins a la cova de Cheung Po Tsai, semi-posta de sol al Tin Hau Temple i sopar peix al poble de pescadors...



L’últim dia a Hong Kong ha estat relaxat tot i que no he parat! He enviat un paquet de 5kg amb totes les guies, llibres i alguns records que suposo que arribaran en uns 2 mesos a Tarragona. He comprat la Lonely Planet del Japó, he passejat pel Soho de HK i he fet l’últim viatge amb el Star Ferry.

Ara hem toca agafar un avió desprès de 4 mesos i pico per terra...

Algunes Fotos
2010-09-Guangzhou i Hong Kong (CN) https://photos.app.goo.gl/LpSB64cyQ6uqdNdc7

2 comentaris:

  1. Hola, hola,

    Quin canvi, Hong Kong amb la part rural de Xina. Però m'agrada tot, així que continua posant fotos.

    Que tinguis un bon vol, suposo que vas cap al Japó.

    Petonets

    ResponElimina
  2. com va pel Japó? suposo que bé, la teva germana en va tornar encantada, diu que la gent és molt educada i amable, i del menjar no cal que t'ho expliqui... tinc l'armari ple d'algues, jajaja
    espero que aviat pugui veure el que et trobes per aquestes terres per la finestreta del teu bloc.
    petons,
    la mama

    ResponElimina