29 d’abril del 2010

Primera parada, London

Desprès d'uns quants dinars, sopars, cerveses, tapes, cafès, infusions i mudances es l'hora d'agafar un avió cap a London.



A diferencia dels últims dies per Tarragona, que vaig estar una mica nerviós i atabalat, l'arribada a la meva London m'ha relaxat de cop.
Estic a casa de la Jasmine i la Chantal a l'àrea de Canada Water. A la Jasmine la conec des de la meva època londinenca de fa 10 anys i sempre que torno em rep amb els braços oberts. 
Primera nit: Barbacoa + Barça - Inter. Ja sabem tots com va acabar la cosa... la barbacoa va sortir molt bé....


Segon dia: Sortir a còrrer per la vora del Tames, arreglar el vol de Bangkok (més endavant ja sortirà el tema), dinar a caseta i sortir a fer el cafè al Mercat de Borough, visita a la Tate Modern, un parell de pintes a dos pubs curiosos i sopar a casa menjar vietnamita d'un take-away del barri.
Demà relax i passejar per Greenwich Park suposo... ja veurem!






Visitem la Wapping Hydraulic Power Station on el Wapping Project programs exposicions a l'espai.
El vol que tenia reservat cap a Bangkok l'he canviat per un altre destinació, Singapore, sense cost addicional. El conflicte amb les camises vermelles i el govern tailandès en tenen la raó. A veure si mentre estic per Malàisia es pacifica la cosa i puc passar per Tailàndia...

Notícies de Tailàndia: 

---
English versión

3 comentaris:

  1. isabel30/4/10

    Bufff! primera parada teva i primera dosi d'enveja meva!!! sones estupenduuuu!!!

    ResponElimina
  2. Hola Sergi,sóc la Carme del Consell i estic aquí parlant amb la teva mare, que ha vingut a dir-me que ja havies donat senyals de vida al bloc. Apa a disfrutar de London amb la vista posada a Singapore!!!!!

    ResponElimina
  3. Anònim30/4/10

    Ande vas sin motor??. Eso de correr no es bueno. Musus, Jorge

    ResponElimina